Wie en Waar

Medewerkers van Familiegroepsplan.nl zijn ervaren facilitators.
Wij geven ondersteuning bij alle mogelijke familiezorgen, conflicten en mediationtrajecten en in het geven van trainingen en het opzetten van projecten.

Wij hebben diverse overeenkomsten met gemeenten om ingezet te worden in het kader van de jeugdwet en de WMO:

Noord-Brabant Limburg
    Noord-Limburg
Eindhoven Heeze-Leende Venlo
Bergeijk  Oirschot Beesel
Best Reusel-de Mierden Peel en Maas
Bladel Valkenswaard Venray
Cranendonk Veldhoven Horst a/d Maas
Eersel Bergen
Gennep

 

Staat uw gemeente er niet bij? Neem dan s.v.p. contact met ons op. Onze ervaring is dat gemeenten vaak niet goed op de hoogte zijn, maar mee willen denken en helpen zodat u een onafhankelijke ondersteuning krijgt bij het maken van uw familiegroepsplan.

 

contactgegevens

Frank Pubben                                             06 – 290 266 31
frankpubben@familiegroepsplan.nl
Monique de Waard – Sloots                    06 – 170 170 43
 moniquedewaard@familiegroepsplan.nl
Surendra Chotkan                                      06 – 315  137 49
surendrachotkan@familiegroepsplan.nl

bezoekadressen (alleen op afspraak)

 

Momenteel zijn we ons team in de regio Eindhoven en Noord-Limburg aan het uitbreiden. Kandidaten worden momenteel getraind en ondersteund om zelfstandig families ondersteuning te kunnen bieden.

Voor 2017 en later zijn we op zoek naar enthousiaste kartrekkers voor de regio’s Midden-Limburg, Tilburg, Nijmegen en Arnhem. Aanmelding voor een kennismakingsgesprek kan per e-mail info@familiegroepsplan.nl

 

Kantoor Eindhoven
Don Boscostraat 4

Kantoor Gennep
Houtstraat 11

Monique de Waard – Sloots   06 – 170 170 43
moniquedewaard@familiegroepsplan.nl

monique-de-waard05115-zw-w_med_hr-731x1024

Praktijkmens pur sang.

Ik zie mezelf als iemand die haar 25-jarige ervaring in jeugdzorg gecombineerd heeft met mijn eigen levenservaringen. In mijn werk wil ik die combinatie leggen. Hoofdtermen zijn compassie en aansluiten bij behoeften. Het leggen van juiste verbanden en onafhankelijke coördinatie zal leiden tot veel meer eigen oplossingen.
Ik ben getrouwd en we hebben twee schoolgaande kinderen en een aantal huisdieren.

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat mensen met behulp van een stevig Familiegroepsplan tot wonderbaarlijke oplossingen komen.
Ik woon (en werk) in een dorp dichtbij Venlo en heb voor mijn werk een flexplek in het centrum van Eindhoven.

Naast mijn werk bij Familiegroepsplan werk ik vanuit mijn eigen bedrijf KnopOm
met training en advies op gebied van kindermishandeling en als vertrouwenspersoon

knopomklik op het logo om naar mijn site te gaan

Surendra Chotkan    06 – 315  137 49
surendrachotkan@familiegroepsplan.nl

img_0016_med_hr-2-624x466

Geboren in Suriname, opgegroeid in Nederland en samenlevend met Sandra en onze 2 kinderen.  Wat mij kenmerken zijn mijn enthousiasme en interesse in de wereld en anderen om mij heen. Daarbij vind ik het een uitdaging mensen te ondersteunen in hun levensprocessen met zichzelf en anderen om hen heen. Hierbij zijn mij behulpzaam mijn creativiteit, vasthoudendheid en inlevingsvermogen.

Via het werken voor de stichting Eigen Kracht Centrale ben ik in aanraking gekomen met het Familiegroepsplan. . Het woord familiegroep vind ik goed gekozen, omdat de realiteit van de beleving van familie zo divers is. De invulling van familiegroep geeft gelegenheid om ook andere personen toe te laten dan familie uit de bloedlijn. Binnen de familiegroep is ook ruimte voor vrienden, kennissen en soms buren die meer als familie worden ervaren dan de “eigen”familie.

Ik heb veel families begeleid bij het organiseren van hun  Eigen Kracht conferenties.  Het doel daarvan is een plan te maken voor de vraag waar men een oplossing voor zoekt. De vragen lopen uiteen van voorkoming uithuisplaatsing van de kinderen tot voorkoming van (gedwongen) opname in de GGZ. Daarnaast ben ik langere tijd werkzaam geweest als Regiomanager.

Daarnaast heb ik professionals  o.a. van zorginstellingen  en (deeltijd-)studenten van hogescholen getraind en/of begeleid in het werken vanuit de visie van Eigen Kracht.

Naast mijn werk bij Familiegroepsplan werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Dhristi
praktijk voor coaching en massage
logo2
klik op het logo om naar mijn site te gaan

 

Mamadou Diallo         06 – 162 453 55
diallomamadou@familiegroepsplan.nl

 

dsc_5544-1_med_hr-770x1024

“Je leert van elkaar”

Zeg maar gewoon Diallo”

Stel, je gaat in een vreemd land wonen waar je niemand kent. Je spreekt de taal totaal niet en je enige communicatiemiddel is de non-verbale communicatie. Dit overkwam mij ruim 15 jaar geleden.
Maar ondanks alles wil je je niet zomaar bij deze beperking neerleggen. Je wilt iets doen. Je wilt iets bereiken.

Ruim 15 jaar geleden ben ik van het Afrikaanse Guinee naar Nederland gekomen en woon nu samen met Patricia en onze twee kinderen.

Op het ROC Helmond heb ik de opleiding Detailhandel gevolgd. En later de opleiding Small Business and Retail Management aan de Hogeschool Leeuwarden. Tijdens en na mijn studie heb ik bij diverse bedrijven gewerkt onder andere bij Megapool, BCC en bij het Postkantoor.

Vanaf 2006 tot november 2010 heb ik bij de Harense Smid gewerkt als verkoopadviseur en later ben ik assistent-bedrijfsleider geweest.

Vanaf november 2010 ben ik gaan werken als tolk bij de IND (Immigratie en Naturalisatiedienst  van het ministerie van Justitie) en daarna ook bij het Tolk Vertaal centrum Nederland (TVcN), het Openbaar Ministerie (OM), Concorde Group BV,  de Politie Divisie Recherche (vreemdelingen politie) en bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR).

Begin 2014 tijdens een tolkdienst kwam ik aanraking met Eigen Kracht-conferentie (EK-c). Via het werken voor de Eigen Kracht Centrale ben ik steeds enthousiaster geworden over de mogelijkheden van het maken van een Familiegroepsplan.

Mijn kenmerken zijn dat ik makkelijk contact kan maken en ik ben geïnteresseerd in ervaringen van anderen. Ook denk ik dat ik vanuit mijn culturele achtergrond en brede talenkennis, families met verschillende achtergronden goed kan ondersteunen bij het maken van hun familiegroepsplan.

Het is prettig om van elkaar te leren, elkaar te stimuleren en elkaar te helpen.

 

 

Frank Pubben                      06 – 51 88 69 26
frankpubben@familiegroepsplan.nl

ben_1631_med_hr

 

Ik woon in het Limburgse  Gennep.
Ooit begonnen in de zorg, daarna heb ik gewerkt voor diverse organisaties. Altijd op het snijvlak van beleidsontwikkelingen en het opzetten en uitvoeren van grote projecten.

Tijdens het opzetten van een Centrum voor Jeugd en Gezin kwam ik in 2008 in aanraking met de Eigen Kracht-conferentie. En vanaf toen tot nu ben ik bezig met het verder ontwikkelen van deze manier van werken. Eerst vanuit de rol van regiomanager, nu vanuit de opzet en samenwerking met Familiegroepsplan. Daarnaast ben ik raadslid in de gemeente Gennep (D66).

Naast mijn werk bij Familiegroepsplan ben ik part-time werkzaam bij de gemeente Oss. Dit als Raadgever Sociaal Domein (of gemeentelijk Ombudsfuncitonaris) Tevens ben ik MfN / NMI Register-mediator en  lid van de Vereniging Mediators Overheid.

MfN-registermediator_PNG_150dpi-619x310klik op het logo om naar mijn site te gaan